Vårt företags sociala samhällsansvar


Vi på Larmman drivs av vilja – viljan att skapa en hållbar tillvaro för människor i vårt samhälle. Som företag tar vi ett socialt samhällsansvar (CSR – Corporate Social Responsibility).

Unga vuxna på arbetsmarknaden

Vi som arbetar på Larmman är förhållandevis unga. Det är svårt för unga personer att få ett arbete.

Vi tror på unga vuxna och vi vill som företag få in yngre personer på arbetsmarknaden. Vi vill hjälpa morgondagens människor att få en hållbar tillvaro i vårt gemensamma samhälle.

Vi stödjer, coachar och lyfter unga människor in som medarbetare hos oss. På så sätt bidrar vi till att skapa morgondagens samhälle med socialt ansvarstagande medborgare. Medmänniskor.

Vi ger utbildning

För att vårt företag ska fungera, och för att vi ska kunna leverera kvalitativa tjänster till våra kunder, behöver vi kompetenta medarbetare.

Samtliga våra medarbetare genomgår utbildning inom säkerhet och larmsystem för bostäder, som t.ex. villor, radhus och lägenheter, samt tillhörande byggnader som t.ex. garage, förråd, uthus, gårdshus mm.

Vi vill ge våra medarbetare kompetens genom kunskap, erfarenhet och vilja. Det gör vi i syfte att de ska bli inspirerade och engagerade i samhället. För det är vi människor som skapar samhället, inte tvärt om.

Praktik och LIA (Lärande I Arbete)

Vid tillfällen erbjuder vi studenter och skolor praktik och LIA (Lärande I Arbete). Läs mer om praktik och LIA här.

Vårt sociala engagemang

Vi uppmuntrar våra medarbetare att engagera sig socialt i vårt samhälle. En (1) timma per vecka, på betald arbetstid, får varje medarbetare som önskar engagera sig i någon social aktivitet.

En del besöker pensionärer och sjuka, en del samlar in pengar till olika välgörenhetsorganisationer, en del hjälper barn och ungdom med läxläsning med mera.

Läs även hur vi arbetar med miljöfrågor och hur vi tar ett aktivt miljöansvar