Trådlös panikknapp (larmknapp)


Trådlös sändare för panik och/eller överfall.Trådlös panikknapp avsedd för ditt trådlösa hemlarm.

Tack vare en panikknapp kan du skydda dig extra. Vissa andra larmtillbehör har inbyggd panikknapp. T.ex. kodpanel och fjärrkontroll. Men genom att komplettera ditt hemlarm med en renodlad panikknapp, som inte har någon annan funktion än att påkalla hjälp vid överfall, olycka eller sjukdom, ökar du tryggheten för både dig själv och dina anhöriga. På så sätt blir ditt hemlarm även ett trygghetslarm.

Olika modeller av panikknappar

Till ditt trådlösa hemlarm kan du välja två modeller av panikknapp. En handhållen modell och en armbandsmodell.

Handhållen panikknapp

Den handhållna panikknappen kan liknas vid en fjärrkontroll, men med endast en knapp. Knappen för att utlösa paniklarmet och påkalla hjälp vid överfall, olycka eller sjukdom.

Armbandsur

Modellen som är likt ett armbandsur har samma utförande och funktion som den handhållna modellen. Skillnaden är att istället för att hålla panikknappen i handen, samt att man kan lägga ifrån sig panikknappen, så har denna modell sin panikknapp fastsatt på ett armband som du sätter runt din handled och som du har med dig hela tiden.

Pris just nu: 198 SEK

Specifikationer

  • Artikelnummer: VL-SOS05.
  • Extern antenn, som är in- och utfällbar (teleskoputförande).
  • Strömförsörjning: Behöver ingen fast elinstallation, utan drivs av 1 styck LR23A 12V batteri.
  • Varning för låg batterispänning via inbyggd LED-lampa.
  • Trådlös räckvidd: Kan monteras upp till 300 meter från centralenheten, vid fri sikt. Vid behov kan signalen förstärkas och räckvidden förlängas med hjälp av en signalförstärkare som tillbehör.
  • Trådlös frekvens: 433 mHz.