Dina uppgifter inför installation


Tack för din beställning!

Inför att vi kommer till dig och installerar ditt larmsystem behöver vi viss information av dig, för att kunna installera ditt larm hos dig.

Med hjälp av de uppgifter du här ger oss gör vi en grundinstallation av ditt larmsystem. Du kan sedan själv, när du själv önskar, förändra ditt larmsystems inställningar. Mer om detta finns i den bruksanvisning som följer med ditt larmsystem. Vi kan även hjälpa dig att göra förändringar, om du i framtiden vill förändra några av inställningarna.

Vänligen fyll i nedanstående formulär.


  Betalning

  Hur vill ni betala?

   

  Väggar

  I vilket material är era väggar?

   

  Mobiltelefonnummer till administratör

  Larmsystemet behöver en administratör. Ange det mobiltelefonnummer som ni önskar ha som administratörsnummer. Administratören är den person som bland annat mottar meddelande om strömavbrott, låg batterispänning och övriga administrativa åtgärder på larmsystemet.

  Administratör:

   

  Mottagare av telefonsamtal, vid utlöst larm

  Ange de telefonnummer (fasta telefonnummer såsom mobiltelefonnummer) som du vill ska mottaga röstsamtal från ditt larm när det utlöses. Administratörsnumret som du har angett ovan är mottagare 1. Du behöver inte ange fler mottagare, om du inte vill.

  Mottagare 2:

  Mottagare 3:

  Mottagare 4:

  Mottagare 5:

   

  Mottagare av SMS-meddelande, vid utlöst larm

  Ange de mobiltelefonnummer som du vill ska mottaga SMS-meddelande från ditt larm när det utlöses. Administratörsnumret som du har angett ovan är mottagare 1. Du behöver inte ange fler mottagare, om du inte vill.

  Mottagare 2:

  Mottagare 3:

  Mottagare 4:

  Mottagare 5:

   

  Dina uppgifter

  Namn:

  Installationsadress:

  E-postadress:

  Övrig information som du vill lämna till oss:

   

  captcha